Soort spel

Extra leuk voor

GPS Spellen en City Games: Ontdek jouw woonplaats op een nieuwe manier

Ontdek elke gewenste omgeving op volledig nieuwe wijze. Met de opkomst van digitale technologieën hebben spellen een nieuwe wending genomen, waardoor je jouw omgeving op een andere manier kan ontdekken. Of je inwoner bent van een stad, dorp of op bezoek gaat op een locatie, City Games zijn overal te spelen. Door het spelen van GPS Spellen voeg je extra plezier toe aan elke bestemming. Onze City Games bieden een unieke ervaring die zowel leuk als leerzaam is. Welke GPS tocht past het beste bij jou?

Wat zijn GPS spellen en City Games?

Een nieuwe manier van spellen spelen. GPS spellen zijn interactieve spellen die gebruik maken van GPS technologie om spelers te begeleiden tijdens hun avonturen en op unieke wijze door hun bestemming te laten bewegen. Door middel van een app worden deelnemers naar verschillende punten in een stad of andere locaties geleid. Op deze plekken moeten uitdagingen, raadsels en taken worden uitgevoerd, waarmee de deelnemers punten kunnen verzamelen. Het team met de meeste punten wint!

City games zijn vaak gebaseerd op realistische gebeurtenissen, geschiedenis of activiteiten. Zo zijn onze GPS speurtochten volledig ingericht op het organiseren van een bruiloft en het ontrafelen van het heksenjacht-geheim. Kies het spel dat bij jou past, download de app en je bent direct klaar om te spelen. Zijn stadsspellen nieuw voor je, dan is het mogelijk om begeleiding tijdens het spel te krijgen zodat alles op de juiste manier verloopt.

De Deal

Een mysterieuze opdrachtgever heeft een onweerstaanbaar verzoek: de hoogste kwaliteit cocaïne. Voordat de transactie kan plaatsvinden, moeten de teams een reeks uitdagende taken volbrengen en hun zaakjes goed op orde krijgen.

De klok tikt en de spanning stijgt terwijl de teams zich haasten om aan de eisen van de opdrachtgever te voldoen, uit handen te blijven van de politie én de ultieme deal te sluiten.

Crazy88

Crazy 88 is het hilarische spel dat je vriendengroep in een knotsgekke chaos stort! Gewapend met een lijst van 88 knotsgekke en uitdagende opdrachten, ga je de strijd aan om als eerste alle taken te voltooien. Van het vragen om een selfie met een vreemde tot het uitvoeren van een spontane dans op een druk plein, elke uitdaging brengt een dosis lachen en avontuur met zich mee.

Durf jij de uitdaging aan te gaan en kom jij als winnaar uit de bus in dit waanzinnige spel vol plezier en onverwachte wendingen?

Wedding Planners

Een bruiloft organiseren makkelijk? Dacht het niet! Is de jurk op tijd klaar, welke taart moet er komen en heeft iemand de ringen gezien?! Dit zijn allemaal vragen die essentieel zijn voor het organiseren van de bruiloft van jouw vriend of vriendin. De vriendinnen van de bruid, oftewel de Wedding Planners, moeten ervoor zorgen dat alles voor de bruiloft op tijd klaar is, anders loopt de bruiloft misschien wel in de soep! Struin door een door jullie gekozen locatie om alle onderdelen te verzamelen tijdens dit GPS spel en te zorgen dat de bruiloft de dag van jullie vriendins leven wordt.

Heksenjacht

Het team heeft ontdekt dat de betbetbet-overgrootmoeder van een van de teamleden leefde tijdens de heksenvervolging in Nederland. Ontdek wat er is gebeurd met de voorouder van het teamlid tijdens de heksenjacht. Misschien was ze zelf wel een heks! Is ze vervolgd tijdens deze spannende tijd? Heeft ze jullie iets nagelaten? Ontdek het door opdrachten uit te voeren jouw woonplaats en los het eeuwenoude raadsel op in deze spannende GPS speurtocht.

Duik je in de spannende wereld van de heksenjacht of help je jouw vriendin de dag van haar leven te beleven?

Kies de city game die bij jou past en ontdek de wondere wereld van GPSspellen.